Elke woensdag geopend van 13:00 tot 16:00

Sigarenfabriek Cadena Claassen

Sigarenfabriek Cadena Claassen in Hapert is een bekende sigarenfabriek die in 1937  hun 50 jarig bestaan vierde! Ter gelegenheid van deze mijlpaal is er in 1937 een foto gemaakt waarop talloze mensen te zien zijn. Het is een intrigerende afbeelding die de nieuwsgierigheid wekt van velen die zich afvragen wie er wordt afgebeeld. Hoewel veel mensen sommige gezichten herkennen, zou het fantastisch zijn om de namen van alle personen op de foto te weten te komen. Wij hebben het initiatief genomen om dit mogelijk te maken! Met behulp van de originele afbeelding als referentie hebben we een witte cirkel met een nummer op de plaats van de gezichten gezet. We ontdekten dat er 292 mensen zijn vastgelegd op de foto!

Alle inwoners van Hapert en omstreken kunnen ons helpen bij deze uitdagende taak om alle namen in te vullen. Vul het formulier in en stuur het naar ons op. Hopelijk kunnen we met jouw hulp alle identiteiten achterhalen en erkenning geven aan al deze personen.

Wil je hieraan mee helpen dan kun je onderstaand formulier invullen. Je zoekt eerst het nummer op. Dit nummer noteer je in het betreffend vakje. Daarna de naam van de persoon. Vergeet niet je naam en e-mailadres in te vullen! Hierna druk je op verzenden. Weet je meerdere namen herhaal dan deze stappen.  Dus na elke ingevulde naam op verzenden drukken. 

Openingstijden

Elke woensdag geopend van

14.00 – 16.00

Contactinformatie

Bleijenhoek 57

5531 BL Bladel