Elke woensdag geopend van 13:00 tot 16:00

Ga met ons op zoek naar je verborgen verleden

Ontdek je familieverleden met onze hulp Genealogie onderzoek. Het is een fascinerende hobby die steeds meer mensen aanspreekt. Het TV-programma Verborgen Verleden heeft daar zeker aan bijgedragen. Door onderzoek te doen naar je familiegeschiedenis leer je niet alleen meer over je voorouders, maar ook over de geschiedenis  en eventuele migratiepatronen.

In het pre-digitale tijdperk was Genealogie onderzoek een tijdrovende zaak.  Nu is het gelukkig een stuk makkelijker. Veel informatie staat online, alleen is het soms lastig zoeken. Onze driedelige cursus Genealogie onderzoek biedt hiervoor de oplossing. De cursus behandelt onder meer welke informatiebronnen er allemaal zijn en waar je deze kunt vinden. We laten zien hoe je de informatie het beste kunt bevragen en hoe je al deze gezamenlijke kennis en informatie kunt verwerken. We tonen je de beste computerprogramma’s en laten je zien hoe deze je kunnen helpen bij het creëren van je eigen stamboom. Kom en ontdek samen met ons je familieverleden.

Je kunt je aanmelden via onze website www.pladellavilla.nl 

of stuur een e-mail naar info@pladellavilla.nl

De cursus kost €25,- en wordt gegeven op 7 – 14 en 28 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de Heemkamer van Pladella Villa aan de Bleijenhoek 57 in Bladel.